090630 - 115 besökare !


btw : igår hade jag 115 besökare !! here i come ! ( kanske gör det lite för mycket men jag är så jävla glad . hehe :D )
godmorgon
Har precis vaknat. och känner att jag ska ta och sova lite mera efter detta inlägg . hehe , ingen aning om just varför jag gick upp . idag ska jag träffa joanna , sen ska vi ju också snart till grönan . det kommer bli sjukt kul !

Hoppas att allting är bra med er ? Jag känner idag också att det inte är min dag idag ,men jag ska försöka hålla humöret uppe på topp iallafall , gud vad tiden bara flyger iväg , men hallå , sommarlovet är ju snart slut . och jag vill inte börja i skolan igen ! nä nu gnäller jag alldeles för mycket , nej , nu ligger jag här och gäspar . ska nog gå och lägga mig igen , hare :)

NITAR


mina fina nitar som jag hade idag :D
Det blev inga bilder från idag , men vi fixar det imorgon , så ni får vänta. Nu ska jag kontakta lona om kameran :)
ååh , jag vill ha den nunununununu , dröömkaamera here i come !!!!!

Sista inlägget för ikväll, nu ska jag titta på film, en humor film ska det vara , någon som har tips på en bra humor film? :)
Imorgon ska jag bara antaglien vila , ska sova ut . sen blogga x) jaa, bloggnörd har jag alltid varit . och kommer alltid att vara, men inte är det något fel med det, eller ? :p haha , imorgon ska joanna nog sova här. det ska bli skitroligt , det blir förmodligen bilder :D vi får se. Sen vill jag också tacka hiep för att han har hjälpt mig lite om kamera m.m

 Ett litet tråkigt inlägg men whatever :)


090729


bild : cobrasnake
nuuu luuktaar deett iiinspiiiraaation iigeen ;)
har precis kommit hem från hillewie och har precis ätit middag , sitter ute på baksidan och bloggar lite ..
jag har ju blivit fotograferad av hillewie , det blev sjukt fina bilder :) ganska coola faktiskt , jag gillade dom iallafall . bilderna kommer imorgon , haha. så ni får ha tålamod och vänta tills imorgon , nej gud vad jag känner mig dum . men bilderna ska redigeras och allt ..

Hillewie är min barndomsvän som jag har känt i hela mitt liv , ungefär som min syster. Inte så intressant men ville att ni skulle veta det :) Nu känner jag mig tråkigt och ska svara på alla kommentarer, har en bra kväll !

inspiration


bild från en av mina inspirationssidor , sjukt vackra alltså ! :D
deet baara luuktar iiinspiiratioon om deennaa biild
tja ,
har precis klätt på mig och idag blir det ingen dagens outfit , men det kommer förmodligen imorgon , hehe .
Det blev ingen solning för att solen gömde sig bakom molnen och det blev lite kyligt , en knapp från min mobil har gått sönder så den ska in på lagning , & så får jag också en ful låna mobil .. -.- ååååh. varför händer detta alltid mig ?

Men den kommer ju tillbaka sen , snart börjar skolan igen .. fan vad snabbt det har gått , den kändes som om vi slutade i typ igår , men man måste. det blev ett ganska kort inlägg , men ni får leva med det ! :) hare

kollage


kollage gjort av mig , bilderna fotograferade av mig :)
godmorgon babes.
Har precis vaknat och tänkte klämma in ett inlägg innan frukosten , idag ska jag kanske träffa kompisar.
och den andra augusti ska jag och joanna kanske till grönan och kolla på , lady gaga ! det kommer bli sjukt roligt men det är inte säkert än . men man kan väl alltid hoppas ? :)

Jag är på så jävla bra humör idag alltså !
Efter frukosten ska jag ut och sola . Det var jättelänge sen jag gjorde det, men här är det varmt igen . ääääääääntligeeen.
Nu ska jag äta frukost . hare

COOL


Inte direkt för att det är något speciellt men , jag är med på listan , inte på aktiva och inte på besökta utan kommenterade , vad betyder kommenterade ?
Har precis ätit frukost och ska snart klä på mig , sen måste jag också få tag på joanna . Hur har jag ingen jävla aning om , haha .

Ny design kommer kanske upp i bloggen , spännande . Dagens outfit kommer förmodligen snart, sen massor med inlägg och bilder, precis som vanligt.
Jag vill också ha någon tävling, veckans blogg och frågestund är så utjatat.. veckas blogg här , och frågestund där .
Typ precis överallt ! Nu ska jag klä på mig .. hare

Tisdag


fotografi fotat av mig ifrån början av sommaren
Godmorgon !
Hoppas att ni har sovit gott , idag ska jag kanske träffa joanna igen . Inte helt säkert utan kanske , sen ska jag inte göra så mycket mera.

Allt bra med er idag ?
Själv mår jag alldeles utmärkt , lite morgontrött , men det är jag alltid . Nu ska jag äta frukost , klä på mig och fixa mig . Sen sätta mig vid datorn igen .

hare

kärlek



Angående bilden fotograferade jag inte den för så länge sen faktiskt .. Haha , själv är man inte kär men det kommer väl snart.

Snart blir det förmodligen nytt köp , en Nikon D70 . Är överlycklig , så den kommer jag säkert snart sitta med och trixa och fotografera med . Kan inte vänta ! :) Detta blir mitt sista inlägg för ikväll men återkommer som vanligt imorgon med nya tag och fotografier.
Nu ska jag svara på kommentarerna .
Ha en fortsatt trevlig kväll !

cobrasnake


foto från cobrasnake

Hej , nu sitter jag hemma hos joanna och vi har precis ätit middag . Angående bilden så blev det från en av mina inspirations sidor eftersom jag är hemma hos joanna :) Hoppas att ni har haft en bra dag ? Själv har min varit helt utmärkt , jag mötte joanna vid 10 över 2 . Sen gick vi hem till henne och gick ut med hennes ubersöta hund :)

Ikväll ska jag nog fortfarande vara hos joanna , eller någonting . Men nu ska jag sluta skriva .
Ha en bra kväll !

black and white just like me


black and white just like me
& som ni kanske ser så står det leeimage i hjärtat x)
Okej , jag erkänner . Jag har inte gjort dom där tre sakerna än .
När jag väl sätter mig vid datorn kan jag inte gå ifrån den , yes, im in love with the computer. its crazy i know . hah , men det är sanning. onödigt inlägg men nu ska jag faktiskt gå och göra dom där sakerna .

Och vi alla vet att det aldrig kommer att hända, jag kommer att sitta kvar här & mögla .
Nä , nu ska jag gå & sminka mig , klätt på mig har jag redan gjort , visst är jag duktig . Sen ska jag bara sätta kameran på laddning !
jag återkommer ikväll babes


dagens


dagens är , tshirt från ginatricot & avklipptajeans ;)
Tack för alla kommentarer, uppskatta varenda en .Nu ska jag klä på mig , sminka mig , sätta kameran på ladd .
Just nu bestämmer jag om kvällen med joanna , vi ska handla godis & titta på film , supermys .

Nu ska jag göra dom där tre sakerna , hare :)

heart




godmorgon .
Har precis vaknat . Hoppas att ni har sovit gott . Idag ska jag kanske bli fotograferad av hillewie idag . Kul som fan !
Sen ska jag faktiskt inte göra så mycket . Bara vara hemma :)

Igår fotograferade jag lite bilder , sen tog batteriet slut . så den måste laddas också. jag är faktiskt ganska nöjd med bilderna , nu ska jag gå och äta frukost , sen sätta i laddaren sen kommer jag förmodligen tillbaka :) dagens outfit kommer självklart i nästa inlägg 
puss på kinderna


leeimage


Namnet är elsa svensson, jag är en tjej som älskar att stå bakom kameran , en tjej som har kommit för att stanna .
En tjej som skriver om sina åsikter och känslor . Jag kommer upptadera mycket fotografi i den här bloggen & jag hoppas att ni lägger till mig på bloglovin & jag hoppas förstås att ni gillar min blogg .

Från fotopassion till leeimage, jag kommer att byta tillbaka när jag känner för det :)
Kontakt : [email protected]
hare

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0